Valmistus ja kunnossa­­pito

Painelaitteiden valmistus- ja korjaustyöt

MV-Welding on kehittyvä ja uudistuva teollisuuden valmistusta ja kunnossapitoa tarjoava yritys. Olemme tunnettuja tehokkaasta tuotannostamme ja kettärästä organisaatiostamme.

Otamme huomioon prosessien vaatimukset ja optimoimme ratkaisut niiden mukaan. Ensisijainen tavoitteemme on turvata asiakkaalle laadukkaat, turvalliset ja kestävät tuotteet. Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää – Otamme työssämme huomioon standardit ja eri teollisuusalojen asettamat erikoisvaatimukset.

Yritykseltämme löytyy vaativiin projekteihin ammattitaitoiset ja pätevöidyt hitsarit eri menetelmille ja materiaaleille. Meiltä löytyy myös omat menetelmät (WPQR).

Teollisuuden putkistot

Valmistamme ja asennamme kestävät, laadukkaasti toteutetut ja standardien mukaiset teollisuuden putkistot ammattitaidolla ja kokemuksella.

Meillä on vahva kokemus monipuolisten ja vaativien teollisuusputkistojen, laiteasennusten sekä hitsauspalveluiden tuottamisesta eri teollisuusyrityksille. Toimimme luotettavasti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Tuotantoa tehostavien laitteiden kehitys ja valmistus

Olemme kehittäneet omaa tuotantoamme tehostavia laitteita ja sovelluksia, joita voimme räätälöidä myös asiakkaillemme. Kehittämämme laitteet liittyvät työvaiheiden mekanisointiin ja keskittyvät parantamaan työergonomiaa, laatua ja tuottavuutta. Olemme kehittäneet myös sovelluksia tuotannon tehostamiseksi.

Teollisuuden kunnossapitotyöt

Tarjoamme laadukaita ja standardien mukaisia teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalveluita.  Olemme erikoistuneet erityisesti painelaitteiden korjaukseen.

MV-Welding Oy

050 4663 785
markus.vepsalainen@mvwelding.fi

Y-tunnus: 2322171-1
Kotipaikka: Pieksämäki

Villeläntie 50E, 77430 Siikamäki